U bent hier

Verzending

Levering van je bestelling

 

 

Verzending in België

We verpakken je bestelling zorgvuldig en zullen alles in het werk stellen om jouw pakket binnen de 3 werkdagen te verzenden.

Voor de levering kan je kan bij ons kiezen maar levering met Bpost is het snelst (levering 1 dag na verzending).

  • Of je pakket wordt door Bpost geleverd in een postpunt of postkantoor of bij je thuis. Kijk op de website van bpost.be. Er zijn meer dan 1000 postpunten in België.
  • Of je pakket wordt geleverd in een Kiala punt van jouw keuze. Handig als je vaak onderweg bent. Maar hou rekening met 4 dagen levertijd na verzending!

 

Kosten

Bestelling 40€ en meer:

Vanaf een bestelling van 40 euro wordt je pakket gratis geleverd. Naar keuze met Kiala of Bpost pakketpost naar een postkantoor of Postpunt. Dat zijn winkels met ruime openingsuren waar u uw pakket kan ophalen de dag na verzending. Zie website van bpost.be om een afhaalpunt in uw buurt te zoeken. Thuislevering met Bpost kost 1€.

Bestelling minder dan 40€

Bij kleinere bestelling rekenen we 3,5€ verpakkings- en verzendingskosten voor verzending naar een Postpunt/postkantoor of via Kiala. Voor thuislevering met Bpost bedraagt de kost 4,5€. Dit alles indien het totaal bestelde bedrag lager dan 40 euro is.

 

Leveringstijd

We proberen de voorradige producten binnen de 3 werkdagen te verpakken en verzenden. Mocht je pakket vertraging oplopen nemen we per mail contact op met jou.

Bpost

Het pakket wordt normaal de dag na verzending geleverd in een Postpunt of postkantoor van uw keuze. Dat zijn winkels met ruime openingsuren waar u uw pakket kan ophalen de dag na verzending. Zie website van bpost.be om een afhaalpunt in uw buurt te zoeken. Er zijn meer dan 1000 Postpunten in België. Op verzoek ontvang je van ons een track & trace code waarmee je online je pakket kan volgen. Meer informatie op de website van bpost. Kleinere bestellingen of nazendingen komen soms per gewone post.

Kiala

Uw pakket is 4 à 5 dagen na verzending beschikbaar in uw ophaalpunt. Vaak zijn dit winkels met ruime openingsuren waar je dus ook voor of na het werk terecht kan om je pakket op te halen. Er zijn in totaal 460 ophaalpunten in België. Op deze pagina kan u opzoeken of er een ophaalpunt in je buurt is. Als je voor verzending met Kiala kiest ontvang je een mail waarin je gevraagd wordt je ophaalpunt te kiezen (je hoeft dit dus niet bij bestelling op te geven). Zodra je een ophaalpunt geselecteerd hebt kunnen wij het pakket verzenden. Door je gratis te registreren op de site van Kiala kan je je pakket online volgen.

We proberen de voorradige producten binnen de 3 werkdagen te verpakken en verzenden. Mocht je pakket vertraging oplopen nemen we per mail contact op met jou.

 

 

Verzending naar Nederland en Luxemburg

Pakketten naar Nederland en Luxemburg worden met PostNL verzonden. Indien je dat wenst ontvang je van ons een track & trace code waarmee je online je pakket kan volgen.

Kostprijs: 6,5€ voor bestellingen van 30 euro en meer - 8,5 euro voor bestellingen van minder dan 30€

 

Verzending naar andere landen (richtprijzen)

Wij verzenden ook naar andere Europese landen met PostNL/Kiala/Bpost (al naargelang de bestemming of in overleg met de klant).

Duitsland: 12€

Frankrijk: 12€

Verenigd Koninkrijk: 12€

Italië: 15€

Spanje: 15€

Denemarken: 15€

Oostenrijk: 15€

Ierland: 18€

Zweden: 18€

Portugal: 18€